NYHET! Nå lanserer vi Aspen Bio Chain Oil

– En unik og miljøtilpasset vegetabilsk sagkjedeolje med utmerkede antioksidasjonsegenskaper og meget gode smøreegenskaper!

Tester viser at Aspen Bio Chain oil’s unike sammensettning av rapsolje og additiv gjør at den klarer lange stillestandsperioder uten at pumpe og kjde påvirkes negativt. Aspen Bio Chain oil finnes i fire forskjellige emballasjestørrelser; 1,4,20 og 208 liter. Dunken med 20 liter har en integrert og funksjonell helletut for enklere håndtering. Aspen Bio Chain oil har meget god vedheft, smøring og funksjonalitet – selv underekstreme forhold. Tåler temperaturer ned til –32 °C. Den er biologisk lett nedbrytbar (CEC L33-A-93), og den er skånsom for både brukere og miljø.

  • Meget gode antioksiderende egenskaper.
  • Optimal viskositet for bruksområdet.
  • God vedheft.
  • Inntil 95 % resirkulerbare komponenter.
  • Biologisk lett nedbrytbar.
  • Inneholder ikke komponenter som er klass

 

Du finner den hos oss 🙂

 

Les mer om produktdetaljer her…